Vizită în Olanda a șefului SMAp

Șeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, efectuează o vizită oficială în Regatul Țărilor de Jos, în zilele de 3 și 4 martie, arată MApN într-un comunicat.

În timpul vizitei, generalul-locotenent Daniel Petrescu se va întâlni cu șeful Statului Major olandez al Apărării, amiralul Rob Bauer, cu care va discuta despre cooperarea româno-olandeză în cadrul NATO, în cadrul Uniunii Europene, cât și în plan bilateral.

Șeful Statului Major al Apărării va vizita și Comandamentul Întrunit al Forțelor Aliate de la Brunssum, unde va avea o întrevedere cu generalul Jörg Vollmer, comandantul acestei importante structuri a NATO. Discuțiile vor viza postura de descurajare și apărare pe flancul estic al Alianței Nord-Atlantice, exercițiile aliate care vor avea loc în acest an și contribuțiile în teatrele de operații, se mai arată în comunicat.

Sursă foto: mndse.ro

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Atac terorist în Suedia. Suspect: afgan în vârstă de 22 de ani.

Thu Mar 4 , 2021
Șapte oameni au fost înjunghiați pe stradă, într-un oraș din sudul Suediei, într-un atac pe care poliția îl consideră terorist. Nimeni nu a fost ucis, dar două dintre victime au suferit răni grave și au fost transportate la spital. Bărbatul suspectat de atacul cu armă albă care s-a soldat miercuri […]