Vești bune de la MApN: Institutul „Cantacuzino” lansează imunomodulatorul OROSTIM-HV

Institutul „Cantacuzino” lansează pe piață imunomodulatorul OROSTIM-HV, care va putea fi achiziționat începând de miercuri (02.12.2020), potrivit unui comunicat al MApN.

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, explică MApN.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.

În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul „Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului.

OROSTIM-HV se va putea achiziționa începând cu data de 01.12.2020, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenței nr. 103, se mai arată în comunicat.

Sursă foto: rador.ro

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Jens Stoltenberg: „Orice tentativă de îndepărtare de America de Nord îi va diviza pe europeni”

Wed Dec 2 , 2020
Alianţa Nord-Atlantică a întors foaia anilor Trump, marţi (01.12.2020), cu ultima reuniune din acest an a miniştrilor de externe şi aşteaptă cu nerăbdare instalarea la Casa Albă a lui Joe Biden pentru a consolida legăturile cu SUA, comentează AFP, citată de Hotnews. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, îl aşteaptă […]