Un elicopter militar, la bordul căruia se afla șeful armatei indiene, s-a prăbușit în sudul Indiei (video)

Actualizare: Şeful Statului Major al Apărării din India, generalul Bipin Rawat, şi alte 12 persoane, inclusiv soţia generalului, au murit în accidentul de elicopter. O singură persoană a supravieţuit.

Știre inițială

Până la acest moment, nu sunt informații despre starea medicală a generalului Bipin Rawat.

Cel puțin 13 din cele 14 persoane aflate la bordul unui elicopter în care se afla generalul Bipin Rawat, șeful apărării indian, care s-a prăbușit miercuri în sudul Indiei, au murit, a declarat o sursă guvernamentală pentru Reuters

YouTube/BBC News
Image
https://twitter.com/bhadrarukum

Elicopterul Forțelor Aeriene s-a prăbușit în districtul Tamil Nadu, unul dintre cele 28 de state ale Indiei. Autoritățile au demarat rapid o anchetă pentru stabilirea cauzei accidentului.

Forțele Aeriene ale țării au precizat că generalul Bipin Rawat călătorea la bordul unui elicopter militar de tipul Mi-17V5.

Sursă foto: Zee News Network

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Armata Română cumpără uniforme combat de sute de milioane de lei

Thu Dec 9 , 2021
Ministerul Apărării Naționale (MApN) pregătește contracte în valoare totală de sute de milioane de lei prin care vrea să achiziționeze uniforme de luptă și încălțăminte pentru zeci de mii de cadre militare, soldați și gradați profesioniști, precum și elevi și studenți militari, din întreaga țară, anunță Profit.ro. Astfel, instituția a […]