Un elicopter Black Hawk american a aterizat forţat în piaţa Charles de Gaulle din București

Un elicopter militar american a aterizat de urgență în Piața Charles de Gaulle, pe carosabil. În timpul coborârii, a dărâmat doi stâlpi de iluminat de pe marginea drumului.

Elicopterul a efectuat o aterizare forțată. Conform ministrului de Interne, este vorba despre o defecțiune tehnică.

„În momentul sesizării defecțiunii tehnice, piloții au sesizat că pierd din altitudine și au hotărât aterizarea într-un loc pe care l-au considerat sigur. La aterizare, elicopterul a lovit doi stâlpi de iluminat care au căzut peste câteva mașini și le-au avariat. Nu sunt victime. Am securizat zona, se dirijează circulația în Piața Charles de Gaulle. Elicopterul va fi ridicat după toate procedurile tehnice și va ajunge la baza aeriană. Este o anchetă în desfășurare la care vor participa proprietarii elicopterului și specialiștii MApN”, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode.

Elicopterul de tip Black Hawk participa la pregătirile pentru Ziua Aviației, care va avea loc pe 20 iulie.

În momentul în care a început să piardă altitudine, elicopterul se afla în formație alături de alte cinci aparate de zbor, deasupra bulevardului Aviatorilor.

Sursă foto: digi24.ro

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Tot mai multe legături între SUA și asasinatul președintelui haitian

Thu Jul 15 , 2021
Agenția pentru Controlul Drogurilor (DEA) din SUA a declarat că cel puțin unul dintre agresorii care l-au ucis pe președintele din Haiti, Jovenel Moise, a fost sursă a agenției. Se pare, de asemenea, că unul dintre intermediarii operațiunii este un pastor născut în Haiti, cu reședința în statul american Florida. […]