Un elicopter Black Hawk american a aterizat forţat în piaţa Charles de Gaulle din București

Un elicopter militar american a aterizat de urgență în Piața Charles de Gaulle, pe carosabil. În timpul coborârii, a dărâmat doi stâlpi de iluminat de pe marginea drumului.

Elicopterul a efectuat o aterizare forțată. Conform ministrului de Interne, este vorba despre o defecțiune tehnică.

„În momentul sesizării defecțiunii tehnice, piloții au sesizat că pierd din altitudine și au hotărât aterizarea într-un loc pe care l-au considerat sigur. La aterizare, elicopterul a lovit doi stâlpi de iluminat care au căzut peste câteva mașini și le-au avariat. Nu sunt victime. Am securizat zona, se dirijează circulația în Piața Charles de Gaulle. Elicopterul va fi ridicat după toate procedurile tehnice și va ajunge la baza aeriană. Este o anchetă în desfășurare la care vor participa proprietarii elicopterului și specialiștii MApN”, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode.

Elicopterul de tip Black Hawk participa la pregătirile pentru Ziua Aviației, care va avea loc pe 20 iulie.

În momentul în care a început să piardă altitudine, elicopterul se afla în formație alături de alte cinci aparate de zbor, deasupra bulevardului Aviatorilor.

Sursă foto: digi24.ro

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Tot mai multe legături între SUA și asasinatul președintelui haitian

Thu Jul 15 , 2021
Agenția pentru Controlul Drogurilor (DEA) din SUA a declarat că cel puțin unul dintre agresorii care l-au ucis pe președintele din Haiti, Jovenel Moise, a fost sursă a agenției. Se pare, de asemenea, că unul dintre intermediarii operațiunii este un pastor născut în Haiti, cu reședința în statul american Florida. […]