Tribunal american cere Departamentului Apărării (DoD) să înlăture aplicarea desemnării Xiaomi drept Companie Chineză Militară Comunistă

Xiaomi a anunţat marți (25.05.2021) că Tribunalul Statelor Unite pentru Districtul Columbia a luat decizia finală de impunere către Departamentului de Apărare al Statelor Unite ale Americii să înlăture aplicarea desemnării Xiaomi ca o Companie Chineză Militară Comunistă (CCMC), scrie adevarul.ro.

„Pentru Xiaomi (Compania) este îmbucurător să anunţe că pe 25 mai 2021, ora 4.09 pm (Eastern Standard Time), Tribunalul Statelor Unite pentru Districtul Columbia a luat decizia finală de impunere către Departamentului de Apărare al Statelor Unite ale Americii să înlăture aplicarea desemnării Xiaomi ca o Companie Chineză Militară Comunistă (CCMC). În urma prescrierii ordinului, instanţa a anulat integral şi cu efect imediat restricţiile impuse cetăţenilor SUA de a achiziţiona titluri de valoare Xiaomi şi cerinţa ca aceştia să îşi cedeze acţiunile”, se arată în comunicatul companiei chineze.

„Compania este recunoscătoare pentru încrederea şi sprijinul utilizatorilor, partenerilor, angaţilor şi acţionarilor din întreaga lume. Compania reiterează faptul că este o corporaţie publică, pe acţiuni, condusă independent, care le oferă consumatorilor produse electronice doar pentru scopuri civile şi pentru uz comercial. Compania va continua să ofere utilizatorilor produse şi servicii electronice de consum fiabile şi să dezvolte în permanenţă produse uimitoare cu preţuri accesibile, pentru a permite tuturor utilizatorilor din lume să se bucure de o viaţă mai bună prin tehnologii inovatoare”, se mai arată în comunicatul Xiaomi.

Sursă foto: xiaomiplanets.com

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Reuniunea informală a miniștrilor apărării din statele membre UE

Thu May 27 , 2021
Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, va participa, în zilele de 27 şi 28 mai, la Lisabona, la Reuniunea informală a miniștrilor apărării din statele membre ale Uniunii Europene, informează MApN într-un comunicat. Evenimentul va debuta joi, 27 mai, în prezenţa Secretarului General al NATO, Jens Stoltenberg, cu o cină de […]