Trei militari ruși uciși de un coleg la baza aeriană din Voronej

Trei soldaţi au fost împuşcaţi mortal luni (09.11.2020) la o unitate militară din Rusia. Criminalul, un coleg al militarilor a fugit imediat după producerea atrocității, a anunţat armata rusă, citată de Interfax şi AFP, potrivit evz.ro.

Conform unui comunicat al serviciului de presă al districtului militar Vest este evocat un „atac” în care „au fost răniţi mortal trei militari” şi menţionează că forţele de ordine şi conducerea unităţii militare respective „iau măsuri pentru a-l prinde pe agresor”.

Potrivit mediei locale, cel puţin încă o persoană a fost rănită în urma atacului de la baza aeriană de lângă orașul din Rusia, Voronej, situat la circa 500 km sud de Moscova.

Conform informaţiilor preliminare, un soldat şi-a atacat iniţial colegii cu un topor, după care a reuşit să intre în posesia unei arme automate şi a deschis focul, a consemnat RT, potrivit Agerpres.

Sursă foto: newsweek.com

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Șeful armatei britanice: există riscul de a declanșa un nou război mondial

Tue Nov 10 , 2020
Incertitudinea globală din prezent și anxietatea provocată de criza economică cauzată de pandemia cu coronavirus riscă să aducă un alt război mondial, avertizează șeful forțelor armate britanice, citat de Reuters. Într-un interviu difuzat cu ocazia Duminicii Pomenirii (Remembrance Sunday), comemorarea anuală a celor care au fost uciși sau răniți în […]