Terorist Daesh arestat în nordul-vestul Ucrainei

Serviciul de Securitate din Ucraina (SBU) a reținut un membru al organizației teroriste Daesh (ISIS/ISIL), a informat SBU luni (17.08.2020).

Personalul SBU l-a reținut pe acesta în localitatea Zhytomyr, din nord-vestul Ucrainei. Teroristul Daesh era dat în urmărire internațională prin Interpol.

Persoana în cauză, rezidentă a unui stat din Asia Centrală, se ascundea pe teritoriul ucrainean de ceva vreme. Acesta dorea să se stabilească cu forme legale în Zhytomyr, încercând să obțină un permis de ședere temporară, se arată în comunicatul SBU.

În prezent, instanța a aplicat măsură arestului preventiv asupra acestuia, cu posibilitate de extrădare.

Vă reamintim că în noiembrie 2019, un alt membru al Daesh a fost reținut în regiunea Kiev. Acesta, poreclit „Al Bar Shishani”, era cetățean al Georgiei și se afla, de asemenea, pe lista de urmăriți internațional ai Interpolului.

Sursă foto: 112.international

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Atacuri aeriene ale armatei israeliene împotriva țintelor Hamas din Gaza

Tue Aug 18 , 2020
Avioane de război israeliene au desfășurat atacuri asupra unor ținte Hamas din Fâșia Gaza, în dimineața zilei de marți (18.08.2020), ca răspuns la atacurile repetate cu baloane incendiare asupra teritoriilor israeliene, a precizat armata israeliană (IDF) într-un comunicat, scrie The Times of Israel. IDF a declarat că a atacat „infrastructura […]