Ședință de trageri de mare precizie a viitorilor militari din cadrul Forțelor pentru Operații Speciale

Militarii participanți la Programul de formare Operatori Forțe pentru Operații Speciale au executat, luni (22.06.2020), trageri de mare precizie în Poligonul de trageri Cheia, arată Școala de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale pe pagina de Facebook.

Urmând procesul de instruire, militarii trebuie să facă față efortului prelungit, în medii solicitante din punct de vedere psihic, folosind echipamente specifice și tactici adecvate. Viitorii operatori vor da piept și cu alte module de pregătire, care au scopul de a le testa calitățile de luptători. Vor trece pe rând prin modulul de supraviețuire, un modul solicitant din punct de vedere fizic și psihic, iar mai apoi vor parcurge un exercițiu integrator, ultima secvență de instruire din program, care le va da ocazia să pună în practică tot ce au învățat în timpul programului de formare, mai precizează SAFOS în postarea de pe Facebook.

Militarii care vor ține pasul, trecând cu bine peste toate etapele programului de pregătire vor deveni operatori FOS, specialitatea forțe speciale, având posibilitatea de a ocupa o funcție într-una din structurile de Forțe pentru Operații Speciale.

Sursă foto: Facebook

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Tehnologii Smart City, securitatea națională și umbra spionajului chinez în România

Wed Jun 24 , 2020
Ce înseamnă Smart City? Conceptul de Smart City ar putea sprijini consistent depășirea problemelor tradiționale ale marilor orașe, precum poluarea, decongestionarea traficului și corupția la nivel administrativ. Tehnologiile și resorturile prin care funcționează un oraș inteligent pot stimula economia, permit adaptarea la creșterea populației, dar, în același timp, ridică multe […]