Primul exerciţiu de antrenament în teren al Detaşamentului de Apărare Antiaeriană în Polonia

În această săptămână, militarii Detaşamentului de Apărare Antiaeriană rotaţia a IX-a au executat primul exerciţiu de antrenament în teren, de nivel secţie, în poligonul Wzgora Mazurskie, anunță Forțele Terestre Române pe Facebook.

Acestă activitate a avut ca obiective antrenarea secţiilor Gepard de a duce acţiuni de luptă într-un mediu complex şi îmbunătăţirea relaţiilor de comandă-control, prin aplicarea corectă a procedurilor operaţionale existente la nivelul subunităţii.

Totodată acesta a reprezentat şi o oportunitate pentru militarii români de a se antrena pentru exerciţiul integrator CALFEX (Combined Arms Live Fire Exercise) pe care îl vor executa la începutul lunii mai în comun cu aliaţii, în cadrul căruia vor executa trageri de luptă reale, sprijinind antiaerian forţele de manevră din cadrul Grupului de Luptă.

Sursă foto: facebook.com

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Bărbat împușcat după ce a încercat să intre cu mașina în sediul central al CIA

Tue May 4 , 2021
Un bărbat care a încercat să intre luni cu maşina în curtea sediului CIA din Langley, Virgina, a fost împuşcat de agenţii FBI după o confruntare de o oră, transmite nbcnews.com, citat de Hotnews. Doi oficiali ai forţelor de ordine au spus că bărbatul a încercat să pătrundă în unitatea […]