Primele parașutări din acest an ale cercetașilor clujeni

Militarii Regimentului 317 ISR ,,Vlădeasa” au executat primele exerciţii de paraşutare din acest an pe aerodromul Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, din Câmpia Turzii, au anunțat vineri (17.07.2020) Forțele Terestre Române într-un comunicat.

Cercetaşii clujeni au efectuat paraşutări din aeronava C-27 J Spartan de la înălţimi de peste 2000 m, cu paraşuta tip aripă. Lansările s-au executat în condiţii meteo normale şi grele, ziua, în teren impropriu, marcat sau nemarcat.

Obiectivul principal al antrenamentelor l-a constituit verificarea iniţială a personalului aeronavigant paraşutist şi dezvoltarea deprinderilor în executarea unor procedee de pătrundere după executarea zborului tactic pe traiect, din aeronave izolate, se mai precizează în comunicat.

Sursă foto: promptmedia.ro

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

In 2018, Donald Trump a oferit CIA puteri sporite în domeniul operațiunilor cibernetice

Fri Jul 17 , 2020
În anul 2018, președintele american Donald Trump a semnat un ordin secret prin care a extins atribuțiile Agenției Centrale de Informații în domeniul atacurilor cibernetice, a explicat, în exclusivitate un fost oficial al Administrației prezidențiale americane pentru Yahoo News, arată CyberOps. Acest ordin ar fi permis CIA să efectueze operațiuni […]