Poliția britanică testează drona Hermes 900 a israelienilor de la Elbit Systems

Poliția britanică efectuează teste ale dronei Hermes 900, produsă de compania israeliană Elbit Systems, pentru a evalua posibilitatea de a opera astfel de aeronave care ar putea sprijini acțiunile forțelor terestre în scenarii în care avioanele și elicopterele nu sunt suficiente.

Testele Hermes 900 ale Serviciului Aerian Național al Poliției (NPAS) se desfășoară pe un aeroport la vest de Țara Galilor, scrie Israel Defense.

Acest tip de dronă, care poate atinge o viteză maximă de peste 200 km/h a fost testată și de Agenția Maritimă și Pază de Coastă a Marii Britanii pentru a evalua capacitatea de a efectua misiuni de căutare și salvare.

„Dacă această tehnologie ne permite să ne îndeplinim misiunile mai eficient decât cu activele noastre curente, atunci va fi luată în considerare includerea acesteia într-o viitoare flotă a Serviciului Aerian Național de Poliție”, a declarat cpt. Ollie Dismore de la NPAS.

Sursă foto: massispost.com

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Instrucția continuă la Batalionul 812 Infanterie ,,Bistrița”

Mon Oct 5 , 2020
Poligonul Dorolea a fost transformat într-un adevărat câmp de luptă, pe parcursul exercițiilor complexe la care au participat structurile ISR  și militarii  Companiei 1, aparținând Batalionului 812 Infanterie „Bistrița”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a MApN. Exercițiile au avut ca obiectiv antrenarea liderilor militari pentru rezolvarea unor […]