Lukashenko: SUA și Europa sunt responsabile de protestele din țară

Aleksander Lukashenko, președintele Belarusului, a acuzat SUA și Europa de organizarea protestelor în țara sa, a informat vineri (21.08.2020) agenția de știri BelTA.

„SUA o planifică și o direcționează, iar europenii joacă împreună”, a spus el, adăugând că în apropiere de Varșovia a fost înființat „un centru special”. „Știi că nu este o coincidență atunci când există tulburări și în apropiere tancurile și avioanele încep să se miște”, a subliniat Lukashenko.

El a menționat că statele occidentale încearcă să joace cartea Belarusului împotriva Rusiei, numind Belarus „singura legătură” rămasă în „coridorul Baltic-Marea Neagră”, care include trei state baltice, Ucraina și Belarus.

Sursă foto: nbcnews.com

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Rețea rusă de spionaj deconspirată în Ucraina

Sat Aug 22 , 2020
Serviciul de Securitate din Ucraina (SBU) a documentat și deconspirat activitățile unei rețele informative ale Serviciului Federal de Securitate din Federația Rusă (FSB), care opera în regiunea Kherson, sub coordonarea unui fost angajat al administrației regionale, a precizat SBU vineri (21.08.2020) într-un comunicat. Ofițerii de contrainformații ai SBU au stabilit […]