Lukashenko: SUA și Europa sunt responsabile de protestele din țară

Aleksander Lukashenko, președintele Belarusului, a acuzat SUA și Europa de organizarea protestelor în țara sa, a informat vineri (21.08.2020) agenția de știri BelTA.

„SUA o planifică și o direcționează, iar europenii joacă împreună”, a spus el, adăugând că în apropiere de Varșovia a fost înființat „un centru special”. „Știi că nu este o coincidență atunci când există tulburări și în apropiere tancurile și avioanele încep să se miște”, a subliniat Lukashenko.

El a menționat că statele occidentale încearcă să joace cartea Belarusului împotriva Rusiei, numind Belarus „singura legătură” rămasă în „coridorul Baltic-Marea Neagră”, care include trei state baltice, Ucraina și Belarus.

Sursă foto: nbcnews.com

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Rețea rusă de spionaj deconspirată în Ucraina

Sat Aug 22 , 2020
Serviciul de Securitate din Ucraina (SBU) a documentat și deconspirat activitățile unei rețele informative ale Serviciului Federal de Securitate din Federația Rusă (FSB), care opera în regiunea Kherson, sub coordonarea unui fost angajat al administrației regionale, a precizat SBU vineri (21.08.2020) într-un comunicat. Ofițerii de contrainformații ai SBU au stabilit […]