Instrucția continuă la Batalionul 812 Infanterie ,,Bistrița”

Poligonul Dorolea a fost transformat într-un adevărat câmp de luptă, pe parcursul exercițiilor complexe la care au participat structurile ISR  și militarii  Companiei 1, aparținând Batalionului 812 Infanterie „Bistrița”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a MApN.

Exercițiile au avut ca obiectiv antrenarea liderilor militari pentru rezolvarea unor situații tactice ce pot apărea în câmpul de luptă, pe timpul acțiunilor defensive. Infanteriștii au exersat procedurile specifice deplasării în câmpul tactic, dezvoltarea, consolidarea și reorganizarea, cu scopul nimicirii forțelor inamice și facilitarea misiunilor ulterioare.

Totodată, militarii structurilor ISR, și-au perfecționat deprinderile în identificarea, localizarea și neutralizarea inamicului folosind atât structurile specializate de cercetare , cât și sistemul UAS.

Sursă foto: facebook.com

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Granturi de cercetare oferite de Armata SUA – dezvoltarea de combustibili alternativi pentru funcționarea dronelor

Tue Oct 6 , 2020
Armata SUA a acordat Universității Illinois din Chicago (UIC) un grant de cercetare de 8 milioane de dolari pentru a ajuta la dezvoltarea unor senzori specializați care ar permite dronelor să funcționeze cu diverse tipuri de combustibil, arată The Defense Post. Grantul este unul dintre multele acordate recent de Laboratorul […]