Informații false pe WhatsApp privind „blocarea pensionărilor” în MApN

MApN atrage atenția, prin intermediul portalului INFORADAR, că la începutul lunii ianuarie a circulat o informație falsă, prin intermediul WhatsApp, potrivit căreia vor fi blocate pensionările cadrelor din minister.

„Vă semnalăm o ştire falsă viralizată marţi, 5 ianuarie 2021, pe grupurile de WhatsApp, conform căreia Guvernul României ar pregăti o ordonanţă de urgenţă pentru “blocarea pensionărilor” personalului MApN”, informează INFORADAR.

„Infirmăm în mod categoric această aşa-zisă informaţie. Ministerul Apărării Naţionale nu are în intenţie asemenea măsuri”, se mai arată pe platforma MApN.

INFORADAR își îndeamnă cititorii să se informeze din surse oficiale și să verifice informațiile înainte de la redistribui către alți utilizatori.

Alte informație false și speculații au fost vehiculate la finalul anului trecut în spațiul public, cu referire la pensiile militarilor.

Sursă foto: sindicatuleuropol.ro

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Gorbaciov: trebuie făcut ceva pentru normalizarea relațiilor SUA-Rusia

Thu Jan 21 , 2021
Relațiile SUA-Rusia sunt „foarte îngrijorătoare”, însă Joe Biden ar trebui să înceapă discuții cu Kremlinul pentru a „clarifica intențiile și acțiunile” celor două țări, conform fostului conducător sovietic Mihail Gorbaciov. Într-un interviu acordat miercuri (20.01.2021) agenției oficiale de știri TASS, citată de evz.ro, Gorbaciov a fost întrebat ce așteptări are […]