Hackerii nord-coreeni au încercat să fure tehnologia vaccinului Pfizer

Coreea de Nord a încercat să intre în serverele producătorului de medicamente american Pfizer, potrivit informațiilor primite de parlamentarii sud-coreeni de la agenția de informații a țării, transmite agenția Yonhap, citat de Hotnews.

Hackerii au încercat să obțină informații tehnologice despre vaccinul contra coronavirus al companiei și despre tratamentele pentru COVID-19, au spus marți (16.02.2021) mai mulți parlamentari care au fost informați pe acest subiect.

Serviciul Național de Informații din Coreea de Sud a dezvăluit tentativa de hacking în timpul unei ședințe cu ușile închise din comisia pentru servicii secrete a Adunării Naționale.

Sursă foto: vox.com

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Oficialii irlandezi îngrijorați de construirea unui centru de spionaj pentru Europa de Vest la Ambasada Federației Ruse din Dublin

Thu Feb 18 , 2021
Serviciul de contrainformații irlandez a lansat o investigație asupra unui proiect de extindere al complexului în care se află sediul Ambasadei Federației Ruse la Dublin. Potrivit unor surse citate de ziarul The Times, guvernul irlandez este îngrijorat de faptul că proiectul de extindere face parte dintr-un plan al Moscovei de […]