Dmitri Medvedev: ”Rusia are forţa de a-i pune la punct pe toţi duşmanii impertinenţi”

Rusia are forţa necesară de a-i pune la punct pe duşmanii conduşi de SUA, iar Moscova va dejuca complotul rusofob al Occidentului menit să distrugă Federaţia Rusă, a declarat joi Dmitri Medvedev, unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai preşedintelui rus Vladimir Putin, informează Agerpres.

Dmitri Medvedev, care a fost preşedinte al Federaţiei Ruse din 2008 până în 2012 şi care în prezent este vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, a spus că SUA au alimentat o rusofobie „dezgustătoare”, în încercarea de a îngenunchea Rusia şi apoi de a o distruge.

Aceasta nu va reuşi: Rusia are forţa de a-i pune la punct pe toţi duşmanii noştri impertinenţi”, a spus Medvedev.

Miercuri, preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că operaţiunea sa militară din Ucraina este un ”succes” şi că Moscova nu va lăsa această ţară să devină un ”cap de pod” pentru ”acţiuni agresive” împotriva Rusiei.

Sursă foto: Getty Images

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Joe Biden și Xi Jinping vor vorbi vineri despre invazia Rusiei în Ucraina

Thu Mar 17 , 2022
Președintele american Joe Biden va vorbi vineri cu liderul chinez Xi Jinping despre „gestionarea concurenței dintre cele două țări ale noastre, precum și a războiului Rusiei împotriva Ucrainei și a altor probleme de interes comun”, a declarat, joi, secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, relatează CNN. „Face parte […]