Ceremonial de predare primire a comenzii Bazei 4 Logistică „TRANSILVANIA”

Ieri, 29.12.2020, la sediul Comandamentului Bazei 4 Logistică din garnizoana Dej, a avut loc începând cu orele 10.00, ceremonialul militar de predare – primire a comenzii şi Drapelul de Luptă ale Bazei 4 Logistică „TRANSILVANIA” cu ocazia trecerii in rezervă a comandantului, domnul colonel Cătălin Beșea, se arată pe pagina de Facebook a Forțelor Terestre Române.

La activitate a participat comandantul Diviziei 4 Infanterie „GEMINA” , domnul general-maior Dorin Blaiu, precum și reprezentanți ai autorităților publice locale, comandanții structurilor subordonate, personalul comandamentului bazei și personalul Batalionului 41 Transport „BOBÂLNA”. În prezența acestora, domnul colonel Cătălin Beșea, a predat comanda și drapelul de luptă al marii unități, locțiitorului comandantului Bazei 4 Logistică „TRANSILVANIA”, domnul colonel Cristian Rus.

Activitatea a fost desfășurată cu respectarea măsurilor de siguranță impuse la nivel național privind limitarea răspândirii noului coronavirus.

Sursă foto: facebook.com

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

350 de aeronave ruse interceptate de radarele forțelor NATO în 2020

Wed Dec 30 , 2020
NATO și-a mobilizat forțele aeriene de peste 400 de ori pentru a intercepta avioane care se apropiau în mod periculos, în 2020, marea lor majoritate fiind aparate ruse. Cifrele, anunțate luni (28.12.2020) de Alianță, se încadrează în trendul înregistrat în ultimii ani, al creșterii numărului de zboruri ale Rusiei în […]