Atac armat în Franța – o femeie ar fi fost decapitată

Trei oameni au murit, în urma unui atac cu cuțitul în orașul Nisa, Franța. Incidentul s-a produs în dimineața zilei de joi (29.10.2020), în apropierea catedralei Notre-Dame, scrie presa internațională.

Portalul Nice-Matin scrie că printre victime este o femeie care ar fi fost decapitată. Alte câteva persoane ar fi fost rănite. Autorul atacului a fost reținut de polițiști.

Deocamdată, autoritățile franceze nu au oferit detalii despre identitatea infractorului sau despre motivele sale. Primarul de Nisa a declarat că incidentul ar avea caracteristicile unui atac terorist.

Amintim că pe 16.10.2020, în apropierea Parisului, un bărbat originar din Rusia, Abdulah Anzorov, a decapitat un profesor de istorie, după ce pedagogul ar fi arătat elevilor o caricatură cu profetul Mohamed.

Pe 28.10.2020, autoritățile din Turcia au pus sub acuzare revista franceză Charlie Hebdo, pentru publicarea „caricaturii jignitoare” cu președintele Erdogan înfățișat în lenjerie intimă și ridicând chador-ul unei femei musulmane.

Sursă foto: thesun.co.uk

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Serviciul de Securitate din Ucraina a destructurat o grupare care încerca să creeze un fals consiliu local

Fri Oct 30 , 2020
În Khmelnytsky (vestul Ucrainei), Serviciul de Securitate Ucrainian (SBU) a documentat activitățile ilegale ale unui grup organizat ai cărui membri au încercat să creeze un fals consiliu municipal pentru a agita situația socio-politică din regiune, informează SBU într-un comunicat din data de 30.10.2020. Conform versiunii preliminare a anchetei agențiilor de […]