Armata Română cumpără uniforme combat de sute de milioane de lei

Ministerul Apărării Naționale (MApN) pregătește contracte în valoare totală de sute de milioane de lei prin care vrea să achiziționeze uniforme de luptă și încălțăminte pentru zeci de mii de cadre militare, soldați și gradați profesioniști, precum și elevi și studenți militari, din întreaga țară, anunță Profit.ro.

Astfel, instituția a lansat licitații pentru atribuirea a două acorduri-cadru cu durata de 3 ani, pentru cumpărarea de “articole de echipament din compunerea uniformei combat“, precum și de “articole de încălțăminte din compunerea uniformelor militare”.

Valoarea totală cumulată maximă a acordurilor-cadru este estimată la aproape 342 milioane lei plus TVA, din care 153,48 milioane lei pentru uniforme și 188,43 milioane lei pentru încălțăminte.

www.profit.ro
www.profit.ro

MApN vrea să cumpere costume termice monocolore, veste multifuncționale, bluze tactice, mănuși, pălării și embleme, precum și ghete, pantofi și bocanci.

Termenele-limită de depunere a ofertelor sunt 21, respectiv 14 februarie 2022, potrivit documentației de atribuire.

Sursă foto: Facebook MApN

Ioana Cristea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Rusia a suplimentat numărul de trupe de la granița cu Ucraina

Thu Dec 9 , 2021
Oficialii ucraineni din domeniul apărării susțin că Rusia a mărit numărul de trupe în apropierea graniței cu Ucraina la 120.000 de soldați, inclusiv personal suplimentar al armatei, forțelor aeriene și navale. Potrivit celei mai recente evaluări a securității în zonă, care a fost împărtășită cu jurnaliștii de la CNN de […]