Armata din Belarus și o companie rusă au stabilit programul pentru livrarea unor sisteme avansate de apărare aeriană

Forțele armate din Belarus și gigantul rus din industria de apărare Almaz-Antey au semnat un program privind livrările de sisteme avansate de apărare aeriană până în 2025, a informat luni (24.08.2020) ministerul apărării din Belarus, scrie TASS.

„Un plan de interacțiune cu Almaz-Antey Group pentru 2021-2025 a fost semnat pentru livrările sistemelor avansate de apărare aeriană până în 2025”, se arată în comunicat.

Documentul a fost semnat la forumul militar și tehnic internațional „Armata 2020” în Rusia. Tot cu ocazia evenimentului, liderii din domeniul apărării din Belarus au semnat un contract pentru două grupuri de batalioane de transportoare blindate BTR-82A, produs de Arzamas Machine-Building Factory și un contact pentru primul lot de patru elicoptere Mi-35M.

Forumul militar și tehnic internațional „Armata 2020” a fost deschis la Centrul de expoziții patriotice ale Forțelor Armate Ruse de lângă Moscova și se desfășoară în perioada 23-29.08.2020.

Peste 1.500 de companii din industria de apărare vor prezenta aproximativ 28.000 de exponate cu ocazia evenimentului.

Sursă foto: tellerreport.com

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

„Mâna lungă” a spionajului maghiar de pe piața imobiliară din România

Wed Aug 26 , 2020
Aduceam în discuție acum mai bine de o lună modul în care sunt vândute terenurile agricole ale României către străini, cum statul român nu se folosește de dreptul său de preempțiune și arătam cum acest fenomen, ca multe altele din cele pe care le experimentăm de ceva ani încoace reprezintă […]