100.000 de militari ruși vaccinați anti-COVID

Peste 100.000 de militari ruși au fost vaccinați împotriva coronavirusului în mod voluntar, a declarat vineri (15.01.2021) ministerul rus al apărării, citat de TASS.

„Începând cu 15 ianuarie 2021, peste 100.000 de militari ai Forțelor Armate Ruse au fost vaccinați împotriva coronavirsului în mod voluntar”, a precizat ministerul.

Potrivit ministerului rus al apărării, vaccinarea profesorilor și lectorilor instituțiilor militare de învățământ a fost organizată după încheierea sărbătorilor de iarnă prin decizia ministrului, Serghei Shoigu.

De asemenea, a început administrarea vaccinului Sputnik V și membrilor familiilor militarilor, a mai precizat ministerul.

Sursă foto: hyderus.com

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Italienii de la Iveco au semnat contract cu Armata Germană pentru livrarea a peste 1.000 de camioane militare

Tue Jan 19 , 2021
Compania italiană Iveco Defence Vehicles a anunțat săptămâna trecută că Oficiul Federal pentru Echipament, Tehnologia Informației și Suport în Serviciu al Armatei Germane a atribuit companiei un contract cadru pentru furnizarea a până la 1.048 de camioane militare Trakker, care urmează să fie livrate din 2021 până în 2028, informează […]