Israelienii de la Elbit Systems au achiziționat o subsidiară a BAE Systems

Compania israeliană din domeniul apărării Elbit Systems a anunțat, la începutul lunii aprilie, achiziția Rokar International, subsidiară a gigantului britanic BAE Systems, pentru suma de 31 de milioane de dolari, informează DefencePoint.

Rokar este specializată în dezvoltarea, producția, integrarea și asistența pentru dispozitivele GPS de ultimă generație și a sistemelor de ghidaj pentru aplicații avansate din domeniul apărării.

Bezhalel Machlis, președinte și CEO al Elbit Systems a precizat că există o cere tot mai mare pentru soluțiile Elbit dedicate atacurilor de mare precizie. „Tehnologiile Rokar sunt integrate în soluțiile noastre, iar achiziția ne va spori capacitățile în acest domeniu ce se află într-o continuă creștere”, a mai declarat Bezhalel Machlis.

Sursă foto: israeldefense.co.il

Redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Netanyahu: ne opunem oricărui acord care ar permite Iranului să dezvolte arme nucleare

Thu Apr 8 , 2021
Benjamin Netanyahu a afirmat miercuri (07.04.2021) că Israelul se va opune oricărui acord care ar permite Iranului să dezvolte arme nucleare, în timp ce la Viena au loc discuţii între Teheran şi comunitatea internaţională pentru a încerca să salveze acordul din 2015 privind programul nuclear iranian, transmite AFP, potrivit Agerpres. […]